Ambasadorul Elveţiei a lăudat Compania de Transport Public

Excelența Sa, Jean-Hubert Lebet, ambasadorul Elveţiei în România, s-a declarat plăcut impresionat de baza materială a Companiei de Transpot Public Cluj-Napoca (CTP Cluj-Napoca), de organizarea și eficiența serviciului public de transport metropolitan clujean și, mai ales, de faptul că anual CTP obține profit. Acestea, a mai arătat ambasadorul elevețian, reprezintă o bază solidă pentru modernizarea Companiei și argumente puternice pentru accesarea de fonduri europene și elvețiene, care să o susțină. "Precizăm faptul că înaintea semnării acordurilor prin care guvernul elvețian a alocat 11 milioane de franci elvețieni, fonduri nerambursabile pentru proiecte ecologice la Cluj-Napoca, printre care se numără și achiziționarea a 10 autobuze electrice, ambasadorul Jean-Hubert Lebet a vizitat bazele de producție ale CTP din Gheorghieni, Grigorescu și Aurel Vlaicu. De asemenea, diplomatul a vizitat şi traseul liniei de tramvai, felicitând Primăria și CTP Cluj-Napoca pentru menținerea și modernizarea, prin fonduri europene, a acestei linii de transport public ecologice", se arată într-un comunicat al CTP. Alături de ambasadorul elvețian s-au aflat  secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice,  Sirma Caraman,  şi Gyorgy Attila, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, co-parteneri în cadrul acestui proiect de modernizare a serviciului public de transport de persoane din Cluj-Napoca.
eepurl.com

Excelența Sa, Jean-Hubert Lebet, ambasadorul Elveţiei în România, s-a declarat plăcut impresionat de baza materială a Companiei de Transpot Public Cluj-Napoca (CTP Cluj-Napoca), de organizarea și eficiența serviciului public de transport metropolitan clujean și, mai ales, de faptul că anual CTP obține profit.

Acestea, a mai arătat ambasadorul elevețian, reprezintă o bază solidă pentru modernizarea Companiei și argumente puternice pentru accesarea de fonduri europene și elvețiene, care să o susțină.

„Precizăm faptul că înaintea semnării acordurilor prin care guvernul elvețian a alocat 11 milioane de franci elvețieni, fonduri nerambursabile pentru proiecte ecologice la Cluj-Napoca, printre care se numără și achiziționarea a 10 autobuze electrice, ambasadorul Jean-Hubert Lebet a vizitat bazele de producție ale CTP din Gheorghieni, Grigorescu și Aurel Vlaicu. De asemenea, diplomatul a vizitat şi traseul liniei de tramvai, felicitând Primăria și CTP Cluj-Napoca pentru menținerea și modernizarea, prin fonduri europene, a acestei linii de transport public ecologice”, se arată într-un comunicat al CTP.

Alături de ambasadorul elvețian s-au aflat  secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice,  Sirma Caraman,  şi Gyorgy Attila, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, co-parteneri în cadrul acestui proiect de modernizare a serviciului public de transport de persoane din Cluj-Napoca.

Postaţi un comentariu