Alegeri locale 2020. Declarațiile candidaților la funcțiile de conducere în Cluj la ieșirea de la urne

Foto: Dan Bodea

Emil Boc, candidat PNL la primăria Cluj-Napoca: ”Așa cum spuneam de când a început pandemia, că medicii și-au făcut, și își fac, impecabil datoria pentru a ne proteja atât cât este cu putință de COVID-19, sănătatea democrației se asigură prin alegeri, prin faptul că azi vedem mulți clujeni venind la vot. Asta înseamnă că au înțeles menirea democrației, care, repet, poate fi asigurată prin stabilitate ca și eficiență doar prin vot. Îmi amintesc că acum o sută de ani, am citit în cărți, strămoșii noștri, în plină gripă spaniolă, au mers la Alba Iulia pentru a îndeplini cel mai mare act din istoria României în 1918. Ce vreau să spun cu asta? Că românilor, oricât le-a fost de greu și cât de complicate au fost vremurile, n-au abandonat niciodată crezul fundamental în unirea tuturor românilor și de a-și face datoria față de țară. Astăzi, a vota înseamnă să-ți faci datoria ca cetățean și să alegi așa cum crezi de cuviință. Eu am votat cu acea echipă care are viziunea și proiectele necesare să mențină Clujul pe primul loc, să aducă în continuare investiții și locuri de muncă bine plătite la Cluj. Am votat cu acea echipă capabilă să unească și nu să dezbine, cu acea echipă care menține Clujul în Liga Campionilor în materie de inovare, care asigură faptul că în oraș nimeni nu este uitat sau abandonat,cu acea echipă care modernizează Clujul în toate domeniile, prin creșterea calității vieții în educație, în sănătate, în locuri de muncă, mediu, infrastructură, parcuri, adică cu acea echipă care frutifică avantajele competitive ale Clujului. Acest oraș este puternic datorită oamenilor lui. Echipa cu care am votat știe să pună pe primul loc oamenii, talentele, resursele și să valorifice acest lucru în interesul tuturor.”

Foto: Dan Bodea

Alin Tișe, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Cluj: ”Astăzi am votat cu gândul la dezvoltarea Clujului pe mai departe, pentru o echipă care a demonstrat pînă acum că știe să facă performanță, care adus Clujul pe primul loc în țară în ceea ce înseamnă calitatea vieții și nivelul de trai. Am votat pentru ca aceste proiecte de dezvoltare locale în parteneriat cu primăria Cluj-Napoca să poată continua. Am votat și pentru echipele care pot susține aceste proiecte, echipele de consilieri care și pînă acum au susținut proiectele primarului, respectiv proiectele Consiliului Județean.”

Emanuel Ungureanu: candidat USR-Plus primăria Cluj-Napoca: ”Sunt optimist alături de colegii mei căvom avea un număr important de clujeni care înțeleg căviața noastră poate fi frumoasă și în cartiere, nu doar în centrul orașului. Să avem spitale noi, un trafic mai decent, să avem un oraș comparabil cu cele din Cehia, Polonia și din Ungaria. Puțin nu este de ajuns, vrem mai mult, vrem mai repede, vrem mai bine. Astăzi am venit cu speranță, am apăsat ștampila cu încrederecă părinții și copiii, oamenii în vârstă din Cluj, cei cu probleme de sănătate, vor avea un Cluj european, cu un adevărat ritm de creștere, care să se vadă din Valea Fînațelor pînă în Mărăști, pînă în Mănăștur, pînă în Dâmbu Rotund și Someșeni, să avem un trai decent peste tot.”

Cătălin Sălăgean, candidat USR-Plus la președinția Consiliului Județean Cluj: ”Îi îndemn pe toți clujenii să meargă la vot. Cu aceste alegeri locale se încheie un ciclu electoral complet și am votat cu încredere că administrația publică locală se poate face și altfel. Și, totodată, referitor la ultimă redută a vechii clase politice, eu sper să demonstrăm că vom putea provoca această schimbare de care au nevoie toți clujenii.”

Foto: Dan Bodea

Valentin Cuibus, candidat PSD la primăria Cluj-Napoca: ”Am votat pentru Cluj-Napoca, pentru acești minunați cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca. Am votat pentru că se poate și mai bine, pentru o dezvoltare echilibrată a întregului județ. Am votat pentru că cetățenii municipiului Cluj-Napoca merită mult mai mult. Deci se poate și mai bine.”

Alexandru Cordoș, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Cluj: ”Am votat în primul rând pentru oameni pentru că investiția în oameni crează dezvoltare și, la rândul său, prosperitate. Am votat pentru o viață mai prosperă, pentru un sistem de sănătate performant, pentru un sistem de educație la fel de performant cum ne dorim pentru toți copiii noștri, pentru creșe și grădinițe mai multe. Cred că un sistem și o infrastructură socială dezvoltată, în sprijinul oamenilor, va crea o bunăstare, va crea în județul Cluj mult mai multe oportunități pentru toți cetățenii. Am votat pentru mai binele comun, pentru ca împreună să reușim să schimbăm în bine județul Cluj și, nu în ultimul rând, România.”

Remus Lăpușan, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Cluj: ”Am votat cu încredere cu credința că lucrurile trebuie schimbate în bine. Cred că sunt multe lucruri de făcut la nivel de județ, cred că tot ce am discutat în această campanie electorală cu clujenii trebuie să devină realitate. Trebuie să fim atenți cu tot ce înseamnă investiții în sănătate, să fim foarte aproape de tot ceea ce înseamnă producător local. Cred că împreună putem face lucruri frumoase, că putem fi mult mai inovativi și mai atenți cu ceea ce înseamnă dezvoltarea județului Cluj, cu tot ceea ce înseamnă promisiuni și crearea de locuri de muncă la nivel de județ. Cred că Clujul merită mai mult decât ceea ces-a făcut pînă acum.”

Distribuie:

Postaţi un comentariu