Admitere 2016. 3.200 de locuri bugetate, disponibile la UTCN

Foto: Dan Bodea

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca oferă viitorilor studenți pentru admiterea 2016, 3.200 de locuri la buget pentru învățământul de licență și 2.300 de locuri cu taxă.

Cele 12 facultăți al universității, între care nouă la Cluj-Napoca și trei la Baia-Mare, cu extensii universitare în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Baia Mare, pun la dispoziția viitorilor studenți 99 de programe de studii de licență, în limba română, precum și în limbile engleză și germană.

Concursul de admitere va consta în examen scris și /sau probe de aptitudini pentru unele facultăți,  iar pentru altele, concursul va fi, la alegere, funcție de media examenului de bacalaureat sau,   media între nota obținută la bacalaureat la una dintre disciplinele matematică, informatică, fizică, chimie, economie și media la examenul de bacalaureat.

Înscrierile vor începe în 18 iulie și se vor încheia în 22 iulie pentru facultățile cu probe scrise, respectiv în 25 iulie pentru facultățile care organizează concurs de dosare.

Informații legate de calendare, probe de concurs, număr de locuri pe specializări, se găsesc aici.

Admitere masterat

Pentru cei care au absolvit deja studiile de licență, Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca oferă un număr de 1.900 de locuri la buget și 1.944 de locuri cu taxă la cele 103 programe de studii. Înscrierile la studiile de masterat se vor desfășura în perioada 11 iulie – 25 iulie 2016.

Detalii și informații legate de concurs se regăsesc aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu