8.000 de străini la Untold

Martin Garrix a concertt la Untold în ultima zi a festivalului (Foto: Dan Bodea)

La festivalul Untold au fost prezenți între șapte și opt mii de cetățeni străini pe zi, a declarat pentru Transilvania Reporter comandantul Serviciului pentru Imigrări Cluj, comisarul șef Marcel Marian. „Am avut în total între șapte și opt mii de străini pe zi, și, înmulțind cu patru zile, cât a durat festivalul, rezultă o cifră în jur de 30.000”, a detaliat comisarul șef. Anterior acestor explicații, Inspectoratul General pentru Imigrări a furnizat cifra de 30.000 de străini prezenți la Cluj, cu ocazia festivalului, fără alte detalii.

„Nu am avut niciun incident major, doar evenimente minore. Vă pot spune însă că am muncit cu multe săptămâni înainte, pentru a preveni orice eveniment nedorit”, a mai spus Marcel Marian.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj, angajații acestuia au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competenţă. „De asemenea, poliţiştii au participat, în sistem integrat, la acţiuni comune alături de celelalte forţe M.A.I., pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și identificarea în regim de urgență a cetățenilor străini, care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum și în luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranţă publică”, se mai arată în comunicatul de presă.

Poliţiştii de Imigrări clujeni au fost prezenţi în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum și în zona Pieței Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber.

3 Comentarii

 1. Subtire says:

  Curios !
  inspectoratul general pentru imigrari a spus ca aufost 30.000 de straini…

  • Bogdan Stanciu says:

   „Am avut în total între șapte și opt mii de străini pe zi, și, înmulțind cu patru zile, cât a durat festivalul, rezultă o cifră în jur de 30.000”, a detaliat comisarul șef.

   Anterior acestor explicații, Inspectoratul General pentru Imigrări a furnizat cifra de 30.000 de străini prezenți la Cluj, cu ocazia festivalului, fără alte detalii.

 2. Murphy says:

  evident, participantii la concerte au fost in fiecare zi altii, de unde si cei 30.000 pomeniti de politist si sutele de mii cu care se lauda organizatorii :)))

Postaţi un comentariu