6 pe un loc. Concurență mare la admiterea pentru Școala de Agenți de Poliție din Cluj

Absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliției Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca | Foto: Dan Bodea

Pentru cele 162 de locuri scoase la concurs de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca s-au înscris 982 de candidați, ceea ce înseamnă că sunt 6 candidați pe un loc. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la nivelul inspectoratelor județene de poliție din întreaga țară a fost 15 noiembrie 2019, tot aici candidații susținând și prima probă eliminatorie, testarea psihologică.

Concursul de admitere sesiunea ianuarie 2020, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, va debuta în zilele de 10 și 11 ianuarie, la sediul școlii, pe strada Corneliu Coposu. În intervalul 12-16 ianuarie este programată susținerea probelor eliminatorii, adică contravizita medicală și evaluarea performanței fizice. Proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză) va avea loc duminică, 19 ianuarie 2020.

Candidații care se vor prezenta la concurs sunt rugați să verifice periodic informațiile afișate la sediul școlii, postate pe pagina de Internet a instituției sau pe pagina oficială de Facebook.

Postaţi un comentariu