162 km înotați și peste 100.000 lei angajați la cea de a șaptea ediție Swimathon Cluj

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Cei peste 275 de înotători intrați în cursa Swimathon Cluj 2015 au parcurs împreună 8.109 de lungimi de bazin, echivalentul a peste 162 de kilometri, în cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului. Mai mult de 600 de susținători au contribuit la mobilizarea a peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânși direct la fața locului. Evenimentul a avut loc sâmbătă la Complexul de Natație “Universitas” al Universității “Babeș-Bolyai”. Campania de strângere de fonduri continuă până în data de 17 august.

Organizat de Fundația Comunitară Cluj, evenimentul dedicat strângerii de fonduri pentru cauzele comunității a atras peste 1.000 de participanți într-o singură zi – înotători, prieteni, susținători și spectatori. Înotătorii și-au promovat participarea la Swimathon în cadrul propriilor campanii, prin care au atras donatori care le-au susținut fiecare lungime de bazin parcursă cu diferite sume sau cu donații fixe pentru întreaga lor evoluție în eveniment.

Cea de a șaptea ediție Swimathon Cluj s-a remarcat prin generozitatea susținătorilor, entuziasmul și motivația înotătorilor și a echipelor de proiect care împreună schimbă vieți! Suntem impresionați de numărul proiectelor care au dorit să se alăture Swimathon-ului anul acesta, de creativitatea și dedicarea oamenilor care ne inspiră prin exemplul lor în fiecare an! Swimathon Cluj devine cel mai important eveniment sportiv de strângere de fonduri la Cluj”, subliniază Simona Șerban, directorul executiv al Fundației Comunitare Cluj.

Campania de strângere de fonduri continuă până în data de 17 august urmând ca în septembrie să fie acordate finanțările pentru proiectele participante, în funcție de sumele strânse. 

Postaţi un comentariu