”U” Cluj, aproape promovată după 2-1 cu Sănătatea

Universitatea Cluj a învins cu scorul de 2-1 pe sănătatea Cluj într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Ligii 3, seria 5 și s-a desprins la opt puncte de ocupanta locului doi, Metalurgistul Cugir. Alb-negrii au profitat de înfrângerea Industriei Galda (scor 0-3, acasă, cu Comuna recea) și este aproape promovată în Liga 2. La finalul partidei fotbaliștii lui Adrian Falub au sărbătorit alături de cei aproape 7.000 de fani succesul. [caption id="attachment_128819" align="alignnone" width="660"] Foto: Dan Bodea[/caption] Până să declanșeze sărbătoarea jucătorii Universității au trebuit să muncească serios pentru a-și apropia victoria. Prima ocazie de gol a fost la poarta gazdelor, după o respingere greșită a lui Abrudan. Fundașul Universității a trimis mingea într-un adversar, iar din acesta s-a dus puțin pe lângă buturile lui Dinu. În replică Hordouan și-a încercat tăria șutului în minutul 18. Tot ”U” a apărut periculos la finalizare prin Ene, dar lovitura de cap a acestuia a fost respinsă în corner de Lăzăreanu printr-un plonjon de efect. [caption id="attachment_128820" align="alignnone" width="660"] Foto: Dan Bodea[/caption] În minutul 32 Hațiegan a fost lansat excelent în careu, fundașii ”Virușilor” nu au mai avut altă soluție decât să-l oprească prin fault, iar căpitanul Giurgiu a deschis scorul de la punctul cu var. Goga și Hordouan au colaborat perfect la golul doi și ultimul a stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru ”U”. Actul secund a fost și mai echilibrat. Singurele faze notabile s-au petrecut în minutul 77 când fotbaliștii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală, după un contact între Cordoș și Lăzăreanu, pentru ca în minutul 85 Șoimușan să înscrie pentru Sănătatea, stabilind totodată scorul final al partidei. [caption id="attachment_128821" align="alignnone" width="660"] Foto: Dan Bodea[/caption] ”Am dominat total prima repriză, iar a doua repriză a fost mai echilibrată, dar până la urmă am câştigat şi trebuie să-mi felicit jucătorii. Avem opt puncte avans acum, dar nu neapărat suntem mai liniştiţi. Ne dorim să promovăm şi să plecăm cât mai repede din Liga a III-a, pentru că nu e plăcut să joci aici”, a spus la finalul întâlnirii Adrian Falub, antrenorul lui ”U”.

Universitatea Cluj a învins cu scorul de 2-1 pe sănătatea Cluj într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Ligii 3, seria 5 și s-a desprins la opt puncte de ocupanta locului doi, Metalurgistul Cugir. Alb-negrii au profitat de înfrângerea Industriei Galda (scor 0-3, acasă, cu Comuna recea) și este aproape promovată în Liga 2. La finalul partidei fotbaliștii lui Adrian Falub au sărbătorit alături de cei aproape 7.000 de fani succesul.

Foto: Dan Bodea

Până să declanșeze sărbătoarea jucătorii Universității au trebuit să muncească serios pentru a-și apropia victoria. Prima ocazie de gol a fost la poarta gazdelor, după o respingere greșită a lui Abrudan. Fundașul Universității a trimis mingea într-un adversar, iar din acesta s-a dus puțin pe lângă buturile lui Dinu. În replică Hordouan și-a încercat tăria șutului în minutul 18. Tot ”U” a apărut periculos la finalizare prin Ene, dar lovitura de cap a acestuia a fost respinsă în corner de Lăzăreanu printr-un plonjon de efect.

Foto: Dan Bodea

În minutul 32 Hațiegan a fost lansat excelent în careu, fundașii ”Virușilor” nu au mai avut altă soluție decât să-l oprească prin fault, iar căpitanul Giurgiu a deschis scorul de la punctul cu var. Goga și Hordouan au colaborat perfect la golul doi și ultimul a stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru ”U”. Actul secund a fost și mai echilibrat. Singurele faze notabile s-au petrecut în minutul 77 când fotbaliștii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală, după un contact între Cordoș și Lăzăreanu, pentru ca în minutul 85 Șoimușan să înscrie pentru Sănătatea, stabilind totodată scorul final al partidei.

Foto: Dan Bodea

”Am dominat total prima repriză, iar a doua repriză a fost mai echilibrată, dar până la urmă am câştigat şi trebuie să-mi felicit jucătorii. Avem opt puncte avans acum, dar nu neapărat suntem mai liniştiţi. Ne dorim să promovăm şi să plecăm cât mai repede din Liga a III-a, pentru că nu e plăcut să joci aici”, a spus la finalul întâlnirii Adrian Falub, antrenorul lui ”U”.

Postaţi un comentariu