A venit cu bagajele făcute

Foto: Dan Bodea

Dan Petrescu a fost prezentat oficial, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă. ”Bursucul a glumit cu președintele Iuliu Mureșan, a vorbit pe un ton sobru cu jurnaliștii, a făcut poza oficială, cu fularul vișiniu și a plecat…la hotel să-și pregătească bagajele. Noul antrenor al CFR-ului nu a fost prezent la reunirea lotului, care a avut loc vineri, dar a fost prezentat sâmbătă, iar duminică va pleca alături de echipă într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov.

”Mă bucur că mi s-a dat această șansă de a antrena CFR-ul. Este un club important în România, această echipă a jucat în Liga Campionilor, sunt aici oameni care fac treabă bună și știu de fac. Știu că indiferent de nume un antrenor are nevoie de rezultate pentru a fi susținut. Obiectivul principal este calificarea în play-off, dar eu mereu mi-am propus mult mai mult, oriunde am antrenat. Duminică seară CFR va pleca la Poiana Braşov, pentru câteva zile.

Cantonamentul a fost solicitat în mod expres de Dan Petrescu, care vrea să-i cunoască pe jucători înainte să plece cu ei în Slovenia, la Maribor, pentru cantonamentul de pregătire. La reunirea din Gruia au fost prezenţi 26 de jucători, inclusiv Vasile Miriuţă care a trecut pe la stadion doar pentru a-şi lua la revedere de la foştii săi elevi. Între jucătorii veniţă în această vară s-a aflat şi fundaşul muntenegrean Saşa Balic. Ceilalți jucători transferați în această vară sunt Urko Vera, Ovidiu Hoban, Marius Coman şi Alexandru Vlad.

Postaţi un comentariu