A doua zi de proteste la Cluj: „Pentru Alexandra! Împreună împotriva unui stat nepăsător!”

Aproape 100 de persoane au protestat, sâmbătă seara, pentru a doua zi consecutiv, la Cluj-Napoca, faţă de felul în care au intervenit autorităţile în cazul de la Caracal. Protestul a fost anunțat pe Facebook de inițiativele „Umbrela anticorupție Cluj”, „Corupția ucide” și „Declic,” cu mesajul Pentru Alexandra! Împreună împotriva unui stat nepăsător!

Participanţii s-au adunat de la ora 20.00, la Momentul Memorandiştilor din Cluj-Napoca, unde au aprins candele şi lumânări şi au adus buchete de flori. Protestatarii au scris cu cretă pe zona pietonală #112 şi #19 ore.

De asemenea, ei au afişat mesaje precum „Corupţia e unealta KGB, corupţii sunt şi trădători” sau „Cine răspunde? Unde e dreptatea”.

„Ne-am adunat a doua zi în centrul Clujului pentru a protesta faţă de incompetenţa autorităţilor în cazul crimelor de la Caracal. Considerăm că demisiile nu sunt suficiente, trebuie deschise dosare penale în cazul unor reprezentanţi ai unor instituţii ale statului. Este inadmisibil ca într-un stat european să moară tineri cu zile”, a spus unul dintre cei prezenţi, citat de Mediafax.

Postaţi un comentariu