Zumba / Maraton „latino” în scopuri umanitare

Cei mai buni instructori de zumba din Cluj te invită la un maraton "caritabil" banii strânşi urmând a fi folosiţi pentru organizarea unei tabere pentru copiii suferinzi de insuficenţă renală cronică / sursa foto: liviualexa.ro

Cei mai cunoscuţi instructori de zumba din Cluj lansează o provocare „caritabilă” pentru amatorii acestei discipline sportive. Vineri, va avea loc un maraton de exerciţii de fitness pe ritmuri latino, având ca scop colectarea de fonduri cu autorul cărora organizatorii intenţionează să organizeze o tabără de iarnă pentru aproape 50 de copii suferinţi de insuficienţă renală.

Oricine doreşte să facă parte din acest proiect filantropic este invitat să se alăture acţiunii, preţul unui tichet de participare fiind de 20 de lei. „Cauza pentru care instructorii îşi pun la dispoziţie timpul şi expertiza sportivă este strângerea de fonduri pentru copiii cu insuficienţă renală cronică”, a explicat Ramona Dămăcuş, unul dintre organizatorii evenimentului.

Pentru cei care nu au cunoscut această formă de mişcare sportivă trebuie menţionat că zumba este un program de fitness bazat pe o combinaţie de mişcări, acompaniate de muzica latino.

Distribuie:

Postaţi un comentariu