Wonderkid Spehar a plecat. Cale liberă pentru Ioniță

Dino Spehar, copilul minune al fotbalului croat, nu mai face parte din lotul CFR-ului. Antrenorul Dan Petrescu a anunțat că fotbalistul nu intră în planurile lui de viitor, iar oficialii clubului i-au găsit o nouă destinație de împrumut, la Dunărea Călărași. Sephar a semnat cu CFR Cluj la începutul acestui an, dar nu a jucat niciun minut în vișiniu fiind împrumutat la începutul sezonului la Concordia Chiajna.

Deși înțelegerea era parafată până la finalul campionatului 2017/2018, ilfovenii nu l-au mai dorit în lot pe fotbalistul croat, iar oficialii CFR-ului s-a trezit în această iarnă cu Spehar prin birourile administrative. Fotbalistul de 23 de ani a fost în cele din urmă împrumutat până la vară la liderul ligii a doua, gruparea din Călărași având opțiune de cumpărare dacă antrenorul Dan Alexa va fi mulțumit de evoluțiile lui. Dino Spehar a debutat în prima ligă din Croaţia, la Osijek, în 2010 la vârsta de 16 ani fiind cel mai tânăr fotbalist din istoria primului eșalon din campionatul Croației.

Considerat un număr 10 autentic, Spehar a fost monitorizat de Manchester United şi Bayern Munchen, dar a sfârșit prin a fi eternă monedă de schimb. Până să ajungă la CFR a mai evolua la Lokomotiva Zagreb, NK Istra şi RNK Split. CFR negociază în această perioadă achiziționarea lui Alex Ioniță de la Astra Giurgiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu