Volei / Unirea Dej, la prima victorie

Reprezentanta Clujului în competițiile continentale intercluburi, Unirea Dej, a obținut la sfârșitul săptămânii primul succes din actualul campionat, scor 3-0 în fața formației Phoenix Șimleul Silvaniei. Cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate în această toamnă, în Divizia A1, clujenii erau condamnați să câștige în fața sălăjenilor, o echipă la fel în cautarea primului triumf stagional.

Meciul a fost echilibrat încă de la primele schimburi de servicii, iar primul set a fost adjudecat de gazde la 20. În cel de al doilea uniriștii au fost mult mai motivați și s-au impus la 17, dând senzația că vor câștiga fără probleme partida. Cel de al treilea set, și ultimul, a fost și cel mai echilibrat.

Oaspeții au încercat din răsputeri să revină în joc, au și condus ostilitățile însă, au cedat în final setul (27-25) și meciul. Cele două echipe rămân vecine în clasament, locul 9 pentru Unirea Dej, respectiv 11 pentru Phoenix, sălăjenii fiind alături de Steaua, Arcada Galaţi şi CS Caransebeş, singurele echipe care nu au câştigat deocamdata nicio partidă în actualul campionat. Pentru Unirea urmează meciul cu TTU SC Tallinn din Estonia, pe teren propriu, în prima manşă din turul I al Challenge Cup.

Distribuie:

Postaţi un comentariu