Volei / Unirea Dej, eliminată dramatic din Challenge Cup

Unirea Dej a ]ntors reyultatul din man;a tur a 16-imilor Challenge Cup (0-3, la Dinamo) dar a pierdut calificarea la setul de aur, scor final 3-1, ]n returul de la Dej

Echipa masculină de volei Unirea Dej a fost eliminată, marți seara, din 16-imile Challenge Cup, deşi s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi, în faţa rivalei din Divizia A1, Dinamo Bucureşti. Clujenii au cedat întâlnirea tur cu scorul de 0-3, astfel, că dinamoviştii aveau nevoie de cel puţin un set pentru a accede în faza optimilor de finală.

Uniriştii au început perfect confruntarea, au avut iniţiativăîncă de la primul serviciu şi au crezut cu tărrie că pot întoarce scorul nefavorabil înregistrat în urmă cu două săptămâni la Bucureşti. Primele două seturi au fost câştigate lejer de gazde, scor 25-20 şi 25-19 însă, în cel de al treilea set, dinamoviștii le-au dat ceva mai mult de muncă ardelenilor, ocupanţi ai unui meritoriu loc 3 în Divizia A 1.

Bucureştenii au reuşit să preia conducerea la scorul de 22-21, dar clujenii pregătiţi de Victor Lazăr s-au mobilizat exemplar şi au întors rezultatul adjudecându-şi şi al treilea set cu 25-22. Cum scorul general a devenit egal, a fost nevoie de setul de aur pentru ca Dinamo să obţină calificarea în etapa superioară a competiţiei continentale intercluburi.

Oaspeţii s-au impus cu 15-9 şi sunt la un tur distanţă de obiectivul impus la startul competiţiei, calificarea în sferturile Challenge Cup.

Distribuie:

Postaţi un comentariu