Volei / ”U” Cluj şi-a adjudecat bătălia nordului

Voleibalistele de la Universitatea au obținut al doilea succes în Divizia A1, după 3-1 la seturi cu CSM Satu Mare / Foto: Dan Bodea

La concurenţă cu alegerile prezidenţiale s-au disputat meciurile etapei a IV-a în Divizia A1 de volei feminin. În duelul nordului ţării, la Cluj-Napoca s-au întâlnit Universitatea şi CSM Satu Mare. Victoria a revenit echipei lui Dănuţ Ciontoş, scor 3-1 la seturi, aceasta fiind a doua victorie din acest start de sezon regulat.

Meciul le-a avut pe voleibalistele oaspete în prim plan, doar în primul set pe care şi l-au adjudecat cu 25-20. avea să fie doar un foc de paie, în următoarele trei seturi „studentele” evoluând excelent  25-16, 25-17 şi 25-18 au fost scorurile cu care s-au impus clujencele în partida ce poate fi considerată un veritabil derby, între cele două grupări existând o mare rivalitate încă din divizia secundă.

În urma acestui succes voleibalistele de la Universitatea Cluj au urcat pe poziţia a 7-a a clasamentului, cu 5 puncte, iar etapa viitoare vor evolua în deplasare la Unic Piatra Neamţ.

Distribuie:

Postaţi un comentariu