Volei / ”U” Cluj s-a înţepenit pe ultimul loc

Voleibalistele de la ”U” au rezistat doar un set în fața celor de la Dinamo, în înfrângerea, scor 0-3 din etapa a XII-a a Diviziei A1 / Foto: Dan Bodea

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au pierdut meciul din cadrul etapei a XII-a a Diviziei A1, în faţa formaţiei Dinamo. Bucureştencele s-au impus cu 3-0 la seturi însă, au avut mult de muncit pentru această victorie.În primul set „studentele” au dat o replică viguroasă mult mai titratelor oponente şi chiar au avut avantaj însă, finalul primului act le-a aparţinut celor de la Dinamo (23-25).

Vizitatoarele au simţit slăbiciunile clujencelor, au profitat de momentul de cădere mentală şi şi-au adjudecat setul al doilea cu scorul de 25-16. Conştiente că au nevoie de cât mai multe seturi câştigate, pentru a ţine aproape de echipele aflate în zona retrogradării, „studentele” au strâns rândurile şi au încercat să revină în joc.

Dinamovistele a etalat un joc mult mai solid, iar setul trei, şi ultimul de altfel, s-a terminat cu scorul de 25-21 în favoarea lor. Cu o singură victorie în actualul campionat, ”U” Cluj pare „înţepenită” pe ultimul loc al clasamentului Diviziei A1 şi sunt o candidată sigură la retrogradare, dacă staful tehnic nu va reuşi să întărească echipa, măcar pentru faza play-out a campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu