Volei / “U” Cluj are antrenor sârb

Foto: Dan Bodea

Revenită pe prima scenă a voleiului masculin din ţara noastră, echipa CS Universitatea Cluj are de la jumătatea acestei săptămâni un nou antrenor în persoana lui Dragan Svetozarevic. Acesta are 43 de ani şi îl înlocuieşte în funcţie pe Romeo Lotei, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultimele sezoane. Lotei va rămâne în staf, în calitate de antrenor secund.

Conform site-ului oficial al clubului, Dragan a evoluat ca sportiv pe postul de universal, iar cele mai bune reușite din cariera de voleibalist sunt cele 6 titluri de campion şi patru Cupe ale Serbiei. A mai cucerit titluri de campion în Belgia, campion al Tunisiei, câștigător al Cupei Ciprului și vicecampion al României cu CVM Tomis Constanța în sezonul 2009/2010.

Ca antrenor, Dragan Svetozarevic a reușit o promovare cu echipa Djerdap Kladovo din Serbia, cu care a ieșit vicecampion în Superligă în sezonul 2012/2013. În primele două etape ale sezonului 2015/2016 voleibaliştii de la Universitatea Cluj au înregistrat tot atâtea eşecuri, 0-3 cu AS Volei Club Caransebeş, respectiv 2-3 cu Unirea Dej. În acest moment Universitatea este pe locul 10 al clasamentului Diviziei A1 cu un singur punct.

Distribuie:

Postaţi un comentariu