Volei / ”U” Cluj a revenit în prima divizie la volei feminin

Voleibalistele de la Universitatea Cluj nu au avut adversar în actuala ediţie de campionat şi au câştigat toate meciurile oficiale, 16 la număr, asigurându-şi promovarea în Divizia A1 / FOTO: Dan Bodea

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au revenit în Divizia A1. Echipa antrenată de Dănuţ Ciontoş a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri disputate în cadrul turneului final desfăşurat la sfârşitul săptămânii, la Iaşi. Clujencele s-au impus în primul meci cu scorul de 3-0 la seturi, în faţa formaţiei CET Govora Râmnicu Vâlcea şi s-a impus la limită, scor 3-2 la seturi, în faţa gazdelor competiţiei Ştiinţa Miroslava Iaşi.

În ultima partidă Universitatea a trecut fără emoţii de CSM Adep Satu Mare şi şi-a asigurat promovarea în primul eşalon al voleiului feminin din România, de pe prima poziţie a clasamentului. Alături de „studente” au mai acces în Divizia A1 Ştiinţa Miroslava Iaşi, ocupanta poziţiei a II-a. CSM Satu Mare a încheiat întrecerea pe locul trei, iar CET Govora a terminat turneul fără nicio victorie şi fără niciun punct.

“Ne-am îndeplinit obiectivul, cu o performanţă frumoasă raportat la întregul sezon competiţional. Am obţinut în total 16 victorii din tot atâtea meciuri şi pentru acest lucru ţin să felicit echipa, pentru modul în care au luptat, s-au pregătit şi au înţeles că trebuie să fim concentraţi 100% la fiecare meci pentru a reveni în Divizia A1”, a declarat antrenorul echipei Universitatea Cluj, Dănuţ Ciontoş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu