Volei / Municipal Zalău s-a calificat în semifinale

Volei Municipal Zalău a eliminat pe Explorări Baia Mare în sferturile Diviziei A1 şi vor întâlni pe SCM U Craiova în semifinale / FOTO: Dan Bodea

Fosta campioană a României la volei masculin, Municipal Zalău, s-a impus cu scorul de 3-0 la seturi în meciul decisiv, în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare şi s-a calificat în penultimul act al întrecerii interne. Maramureşenii reuşiseră să câştige primul joc disputat la Zalău, scor 3-1 la seturi, după care sălăjenii s-au impus în jocul de la baia Mare, scorul devenind astfel egal 1-1 la meciuri.

Partida decisivă disputată din nou la Zalău a fost controlată în întregime de gazde care au făcut pasul spre semifinalele Diviziei A1, acolo unde vor întâlni revelaţia acestei ediţii de campionat SCM U Craiova. În cealaltă semifinală se duelează Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti. Partidele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În faza pentru locurile 5-8 se vor înfrunta Ştiinţa Explorări Baia Mare – Arcada Galaţi, respectiv, Unirea Dej – Phoenix Şimleu Silvaniei. La retrogradare se bat Universitatea Cluj şi CSM Bucureşti. Şi aceste partide se joacă după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu