Volei / Meciul ultimei şanse

Voleibaliştii de la Universitatea Cluj sunt obligaţi să învingă joi, în meciul patru, pe CSM Bucureşti, pentru a mai păstra şanse de a se salva de la retrogradare / FOTO: Dan Bodea

Echipa masculină de volei a CS Universitatea Cluj a fost învinsă, miercuri seară, scor 2-3 la seturi, de CSM Agronomia Bucureşti, în jocul trei din barajul pentru menţinerea în Divizia A1. Gazdele au început meciul în forţă şi şi-au adjudecat primul set la 15, după care a urmat cel mai încins set al partidei încheiat în avantajul gazdelor, scor 30-28.

Când totul părea pierdut pentru clujeni, aceştia au reuşit o revenire excepţională şi au egalat situaţia la seturi, 2-2. În decisiv din nou bucureştenii au fost la conducere, e drept ajutaţi discret de arbitrul întâlnirii care a dat două puncte gazdelor în momente cheie ale jocului.

Graţie acetei victorii voleibaliştii de la CSM Bucureşti au preluat conducerea la general, scor 2-1, iar joi mai au nevoie de o ultimă victorie pentru a continua şi în sezonul viitor în prima divizie a ţării. Dacă Universitatea Cluj se va impune în meciul patru, scorul la general va deveni 2-2, iar partida decisivă se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, la sfârşitul acestei săptămâni.

Postaţi un comentariu