Volei A1/ Derby-ul campionatului se joacă la Constanţa

Derby la malul mării: CVM Tomis Constanţa întâlneşte pe Volei Municipal Zalău

În Sala Sporturilor din Constanţa se joacă, astăzi de la ora 17.00, derby-ul diviziei A1 la volei masculin, CVM Tomis Constanţa întâlneşte pe Volei Municipal Zalău.

Ambele echipe sunt neînvinse în primele cinci etape aşa că este lesne de înţeles importanţa pe care o capătă această întâlnire, cele două combatante fiind principalele pretendente la titlul de campioană.

Zălăuanii doresc să-şi i-a revanşa în faţa echipei care anul trecut i-a suflat titlul aşa că partida se arată cu atât mai interesantă.

“Abordăm meciul cu încredere şi sperăm să facem un joc cât mai bun. Dacă vom avea o evoluţie bună, cu siguranţă vom obţine şi un rezultat favorabil. Este îmbucurător că nu avem accidentaţi înaintea acestui meci, iar jucătorii sunt încrezători în şansele lor la victorie. Constanţa este favorită, având în vedere că este echipa campioană şi evoluează pe teren propriu, dar vom face tot posibilul să obţinem ceea ce ne dorim de la acest meci”, a afirmat antrenorul Aurel Vlaicu.

 Unirea Dej – CS Phoenix Şimleul Silvaniei

Tot astăzi se dispută şi partida Unirea Dej – CS Phoenix Şimleu, partidă în care şimleuanii doresc să îşi treacă în cont a treia victorie din actualul sezon  Deşi startul de sezon nu a fost unul strălucit pentru Ionuţ Silaghi şi colegii, iată că, încep să apără rezultatele după două victorii obţinute în campionat.

Partida se va desfăşura în Sala Sporturilor din Dej, cu începere de la ora 17.00.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu