Vine Moutinho. Nouvier nu a rămas nepedepsit

Foto: Dan Bodea

Dan Petrescu nu se mai oprește din transferat jucători. Ultima țintă este un portughez în vârstă de 26 de ani, care a reușit cel mai bun sezon de când joacă fotbal în campionatul trecut la Mallorca, echipă cu care a retrogradat în Liga a III-a. Thierry Rua Moutinho este născut la Geneva, dar deține pașaport portughez, joacă în banda stângă și a evoluat în 34 de meciuri pentru Mallorca și a marcat 4 goluri.

Moutinho a debutat ca fotbalist în liga a II-a elvețiană și a mai jucat în ultimii 8 ani doar la echipe din ligile a doua și a treia din Spania. Dacă se va oficializa acest transfer va fi a 13-a achiziție a CFR-ului de la sosirea lui Dan Petrescu. Antrenorul nu a uitat că Brian Nouvier a refuzat să plece la Astra Giurgiu, ca monedă de schimb pentru portarul Silviu Lung și a fost trecut pe linie moartă la CFR. Petrescu nu se mai bazează pe serviciile fotbalistului de 22 de ani care a adunat 73 de partide în tricoul vișiniu în cele două sezoane în care a evoluat în Gruia.

Nedorit la CFR, Nouvier este foarte aproape de un transfer în Ligue 1. L’Equipe notează că nou-promovata Amiens intenționează să-l ducă înapoi în Franţa. Cotat la 1 milion de euro, Nouvier ar putea aduce o sumă importantă în conturile echipei clujene în cazul unui transfer. Aflat în cantonament cu echipa, în Slovenia, Dan Petrescu a declarat că încă mai caută jucători. ”În momentul ăsta nu avem un al doilea vârf de calitate, să ne ajute să ne atingem obiectivul”, a Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu