Viitoarele staruri ale tenisului joacă pentru puncte la Aegon Junior Open

Terenurile de zgură din Parcul Rozelor găzduiesc meciurile celei de a IV-a ediții a Aegon Junior Open

Marți încep meciurile de pe tabloul principal al Aegon Junior Open, competiție destinată juniorilor sub 16 ani, atât la feminine cât și la masculin. În competiția propriu-zisă vor lua startul 32 de sportivi și tot atâtea sportive, opt dintre ei veniți din calificările care s-au disputat duminică.

Doi români sunt capi de serie

Miriam Bulgaru este considerată de organizatori cap de serie numărul unu în întrecerea feminină, astă după ce albaiulianca s-a impus în finala turneului și anul trecut. La masculin favoritul numărul 1 este Răzvan Marius Codescu. Aegon Junior Open este un eveniment sportiv de înaltă ținută, unde juniorii au ocazia să se afirme pe plan national, dar și international, competiția fiind inclusă în Tenis Europe Junior.

 

La ediția din acest an s-au înscris aproximativ 100 de tenismani din 12 țări. Competiția se desfășoară pe terenurile de tenis din Parcul Rozelor, din Cluj-Napoca și este organizată în colaborare cu Federația Română de Tenis și Federația Europeană de Tenis. ”Suntem deja la ediția cu numărul patru și de la an la an tot mai mulți sportivi își arată intenția de a juca la acest turneu. Acest lucru ne onorează și ne obligă în același timp să ne ridicăm constant la pretențiile turneelor de acest gen, din Europa”, a declarat Laura Beligăr, purtător de cuvânt al competiției.

Distribuie:

Postaţi un comentariu