Victorie şi de la capăt

Florina Chintoan (foto, la minge) a marcat cinci goluri în victoria echipei universitare, pe terenul rivalei HC Zalău

Echipa feminină de handbal “U” Jolidon Cluj a învins în deplasare, cu scorul de 24-22 (14-10), formaţia HC Zalău şi au obţinut primul succes stagional, dar şi prima victorie pe terenul sălăjencelor după mai bine de jumătate de deceniu. Portarul clujencelor, Măzăreanu a avut o evoluţie foarte bună şi a parat majaritatea atacurilor echipei gazdă. Căpitanul Mihaela Ani Senocico a fost şi de această dată motorul “studentelor” şi, cu cele 8 goluri marcate a fost cea mai bună jucătoare din teren.

S-a remacat şi Florina Chintoan, autoare a cinci goluri, iar la finalul partidei antrenorul Horaţiu Paşca a remarcat evoluţia echipei sale, care a dat dovadă de maturitate şi multă dăruire. “Încă înainte să facem această deplasare am spus că am văzut o creştere a calităţii în pregătirea echipei noastre, iar acest lucru s-a văzut şi în teren în meciul cu HC Zalău. Ştiu că nu am început foarte bine acest sezon, dar am mare încredere în echipă, în maturitatea jucătoarelor cu experienţă şi în ambiţia celor noi venite, care îşi doresc să ajungă la nivelul veteranelor. Se simte acest lucru şi asta mă bucură foarte mult”, a declarat Paşca, la finalul jocului de la Zalău.

În precedentele partide oficiale ale sezonului 2013-2014 “U” Jolidon suferise două înfrângeri: 25-26, acasă cu HCM Roman şi 28-33, la Bucureşti, în finala Super Cupei României, în faţa celor de la HCM Baia Mare. Etapa viitoare “U” Jolidon va juca pe teren propriu, vineri, de la ora 18.00, în compania Coronei din Braşov, într-un meci din cadrul etapei a III-a a Ligii Naţionale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu