Victorie prețioasă la Mureș

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj s-au impus cu scorul de 82-69 pe terenul uneia dintre marile rivale din Liga Națională de Baschet Masculin, BC Mureș Târgu Mureș. Pentru trupa lui Mihai Silvășan este a doua victorie în campionat, din tot atâtea meciuri disputate și vine într-un moment delicat, după eliminarea din Basketball Champions League. Cele două echipe au mers cap la cap, mai ales în primul sfert care s-a încheiat în avantajul gazdelor, scor 23-22. Al doilea parțial a fost cel în care U-BT și-a arătat clar intențiile ofensive.

Cu o apărare bună și ceva mai multă precizie în aruncări, clujenii au intrat la cabine în avantaj, scor 39-36. După pauza mare lucrurile ms-au clarificat definitiv. Alb-negrii și-au adjudecat și sfertul trei (20-17), dar și pe ultimul (23-16) și a obținut astfel, un succes clar în fața mureșenilor (82-69). ”A fost un meci frumos, pe care mă bucur că l-am câștigat, mai ales că noi veneam după o înfrângere destul de dureroasă cu echipa din Turcia în preliminariile Champions League.

Îi felicit pe băieți pentru că au fost profesioniști și și-au făcut treaba până la capăt și au avut intensitatea și concentrarea necesare pentru a câștiga acest meci. Cum le-am spus și la începutul sezonului, trebuie să fim profesioniști și să ne facem treaba meci de meci, necontând că într-un meci joacă unul mai bine, iar în altul evoluează alții mai bine, important e ca echipa să evolueze bine și să reușească să câștige, pentru asta îi felicit!

Vreau să le mulțumesc și suporterilor care au făcut deplasarea din Cluj, este important pentru noi să știm că o mână de oameni vin să ne susțină și în meciurile din deplasare”, a declarat Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial. Cu patru puncte acumulate în urma celor două victorii U-BT ocupă momentan locul al cincelea în clasamentul Ligii Naționale de Baschet.

Distribuie:

Postaţi un comentariu