Victorie pentru U-BT, cu bune și rele

Foto: Dan Bodea

Campionii României la baschet masculin U-BT Cluj s-au impus cu scorul de 88-82 în fața formației SCM Craiova, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Așa cum o arată și diferența de scor, de doar 6 puncte, meciul a avut intensitate și ruperi de ritm de ambele părți. Trupa lui Mihai Silvășan a început foarte bine partida și a făcut un prim sfert excelent, pe care și l-au adjudecat cu 24-16. Al doilea parțial le-a aparținut oltenilor, pe fondul unor greșeli pe care alb-negri ar fi putut să le evite, dar și pe fondul unei relaxări pe care SCM Craiova a știut să o taxeze.

La pauză a fost 45-41, iar acest lucru anunța oarecum un final încins de partidă. Sfertul al treilea a fost echilibrat, mai ales că oaspeții au reușit să egaleze scorul, la mai puțin de un minut de la revenirea pe parchet. În cele din urmă clujenii au reușit să se mobilizeze suficient încât să-și adjudece sferturile 3 și 4 cu 26-25, respectiv 17-16. ”Mă bucur că azi s-au montat băieții și îi felicit pentru asta, am avut un prim sfert chiar foarte bun din toate punctele de vedere, cu zero mingi pierdute, cu intensitate, mingea a mers.

Noi trebuie să fim tari din punct de vedere mental, fizic, din orice punct de vedere, să fim ca roboții, să ne facem treaba și să nu ne relaxăm niciun moment. Din păcate, nu am reușit în acest meci, nu am avut consistență în asta, au fost momente în care am fost buni și momente în care am fost răi, însă cred eu că am controlat jocul și nu s-a pus nicio clipă problema învingătoarei”, a spus Mihai Silvășan pentru site-ul oficial. Jiordan Watson cu 22 de puncte marcate, 6 recuperări și 6 pase decisive, a fost cel mai bun om al campioanei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu