Victorie pentru președinte

Campioanele României la fotbal feminin, Olimpia Cluj, au câștigat derby-ul din turul Superligii impunându-se, în deplasare, în fața rivalelor de la ASA Târgu Mureș, scor 5-1. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât va cântări decisiv în clasamentul Superligii, dat fiind faptul că în acest sezon nu se va mai disputa Play-Off, Play-Out. Clujencele au pus punct astfel, ghinionului din ultimele confruntări cu ASA-ul. Primul gol a venit în minutul 13, când Mihaela Ciolacu a deschis scorul cu un șut în bara laterală după un contraatac al echipei clujene.

Balazs Csilla a restabilit egalitatea, în minutul 40, cu un șut în vinclul porții apărate de Roxana Oprea. Pauza meciului le-a ridicat moralul jucătoarelor Olimpiei, astfel că în repriza secundă a plusat pe tabelă doar o singură echipă, și nu doar odată ci de patru ori. Lidia Havristiuc a transformat cu succes, în minutul 51, un corner executat de căpitanul Ioana Bortan. Intrată la pauză în teren, Loredana Popa a reușit ă facă un meci aproape perfect, marcând în minutele 60, 85 și 90+2.

„A fost unul dintre puținele meciuri cu Târgu Mureș pentru care nu am avut nicio emoție. Consider că fetele noastre au acumulat o experiență care permite să gestioneze fără probleme astfel de meciuri. Din punctul meu de vedere echipa din Târgu Mureș este într-un oarecare regres, se pune mult accent pe determinare și pe hotărâre și mai puțin pe progresul și pe învățarea jucătorilor și în condițiile astea era normal să se vadă astfel de diferențe în scor. Cred că scorul putea fi mai mare”, a declarat Mirel Albon, antrenorul echipei Olimpia Cluj-Napoca.

La finalul partidei juc[toarele Olimpiei au dedicat succesul de la Târgu Mureș președintelui Alin Cioban, care luni, își aniversează ziua de naștere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu