Victorie lejeră pentru ”U”, la Iași

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet a Clubului Sportiv Universitatea Cluj s-a impus într-o manieră categorică în fața formației Politehnica Național Iași, într-n meci din cadrul etapei a cincea a Ligii Naționale. Partida disputată în Sala Sporturilor din Iași a fost la discreția fetelor pregătite de Draga Petricevic, problema învingătoarei nefiind pusă nicio secundă la îndoială.

Primele două sferturi au fost și cele mai echilibrate, echipa gazdă încercând să se apere cât mai bine, pentru a limita diferența de pe tabela de marcaj. 42-47 a fost scorul la pauza mare, în favoarea clujencelor, după 20-22, respectiv 22-25 în cele două parțiale de joc. Ca să lămurească cât mai repede învingătoarea din această confruntare, clujencele au forțat ceva mai mult în sfertul trei, pe care și l-au adjudecat cu 22-13.

În ultimul parțial, Petricevic nu a mai forțat, ba chiar și-a permis luxul de a rula încă odată întreg lotul de jucătoare. Universitatea și-a adjudecat și ultimul parțial, cu 14-13 și meciul într-o manieră absolută. Taneisha Harrison a jucat toate cele 40 de minute și a contribuit, la a cincea victorie stagională, cu 24 de puncte. Din tabăra universitarelor s-au mai remarcat Andra Mandache cu 16 puncte, respective Gabriela cu 11 reușite.

Universitatea Cluj este lider în Liga Națională de Baschet Feminin, cu 10 puncte, urmată de ACS Sepsi Sfântu Gheorghe cu 9 puncte și Municipal Târgoviște, cu 8 puncte, dar și un meci mai puțin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu