Victorie în Cupa Regelui

Csaba Gal a marcat un eseu extrem de important în disputa cu CSM București din Cupa Regelui / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, formația CSM București, cu scorul de 19-13, într-un meci din cadrul etapei a V-a din Cupa Regelui. Alb-negrii obțin astfel primul succes în actuala ediție a competiției și au părăsit ultima poziție a clasamentului. Universitatea s-a văzut repede condusă pe tabelă, dar a revenit în joc, iar în minutul 15 avea deja un avantaj de șapte puncte, scor 10-3.

Dropgolul lui Ovidiu Melniciuc și eseul semnat de Csaba Gal, transformat de același Melniciuc, stabilind scorul primei reprize. După pauză CSM Olimpia a arătat ca o echipă mult mai agresivă, dar clujenii au știut să joace ca o echipă. În minutul 44 Marian Ispir a găsit drumul către terenul de țintă al Universității, iar eseul a fost transformat de Daniel Faasen.

Era egalitate pe tabela de marcaj, scor 10-10. ”U” Cluj a găsit însă soluțiile cele mai bune, iar Ovidiu Melniciuc a punctat prin două tentative de țintă și a dus scorul la 16-10. Daniel Faasen a redus ecartul însă punctele marcate de el aveau să fie și ultimele ale bucureștenilor în partida cu ”U”. Rezultatul final a fost stabilit de Ovidiu Melniciuc încă din minutul 62.

Interesant este și faptul că din cele trei întâlniri disputate în acest an între Universitatea Cluj și CSM București, toate au revenit alb-negrilor. ”U” va disputa următoarea etapă din Cupa Regelui în deplasare contra celor de la Dinamo.

Distribuie:

Postaţi un comentariu