Victorie de serviciu pentru CFR – Galerie Foto

Foto: Dan Bodea

Liderul Ligii 1 a trecut fără prea mari emoții de Gaz Metan Mediaș (scor 3-0), la capătul unui meci cu mulți nervi, care s-a terminat fără niciunul dintre cei doi antrenori pe băncile tehnice ale echipelor lor.

Prima repriză a aparținut gazdelor care au apărut prima oară periculos în careul advers în minutul 16 când Camora a trimis o centrare în fața porții, pentru Traore, dar Pleșca a anticipat schema feroviarilor și a intervenit prompt. Patru minute mai târziu Deac a centrat pentru golul de 1-0, autor Vinicius.

Feroviarii nu le-au dat timp medieșenilor să reacționeze și Costache (min. 24) a încercat să-l surprindă pe Pleșca cu un șut de la marginea careului. Trupa lui Dan Petrescu și-a dublat avantajul în minutul 42, prin celălalt fundaș central, Kevin Boli, care a finalizat o nouă centrare a lui Deac.

O altă atitudine au arătat oaspeții în actul secund. Astfel, în minutul 48 Buș i-a pasat lui Dumitru Cardoso în careu, dar atacantul a fost blocat de Peteleu în momentul șutului. Câteva zeci de secunde mai târziu Darius Olaru a scăpat pe banda stângă și a centrat în careu, dar Droppa a șutat mult peste poartă, din poziție ideală.

În minutul 50 Buș a ratat o ocazie uriașă, trimițând din poziție centrală puțin pe lângă poarta lui Arlauskis. Forcingul oaspeților nu a modificat tabela de scor, a făcut-o însă Omrani, jucător aruncat în luptă în repriza a doua. După un corner de pe dreapta, atacantul francez trimite spre poartă, mingea e respinsă de Marius Constantin și ajunge la Costache, care preia, însă îi lasă balonul lui Omrani, iar francezul a șutat la colțul lung și l-a învins pe Pleșca.

Cardoso a mai irosit o oportunitate pentru Gaz Metan și meciul s-a terminat 3-0. A fost o repetiție utilă pentru feroviari care la jumătatea acestei săptămâni vor evolua la Glasgow în compania lui Celtic, într-un meci din etapa a doua a fazei grupelor UEFA Europa league.

Distribuie:

Postaţi un comentariu