Victorie de moral cu fosta CFR 2

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut prima victorie în actuala ediția a Ligii a III-a, seria 5, scor 4-0, cu Unirea Dej, într-un meci din cadrul etapei a doua. După un început ezitant, și un rezultat de egalitate (scor 1-1, cu CFR 2), alb-negri s-au răzbunat pe fosta echipă satelit a marii rivale din Gruia, Unirea Dej. Dorin Goga și-a asumat și de această dată rolul de principal marcator și a deschis scorul încă din minutul 14, stabilind astfel, și rezultatul primelor 45 de minute.

Gazdele s-au apărat dârz și au încercat să de-a lovitura pe contraatac, dar la trei minute de la reluare Goga a dublat avantajul Universității, iar Hațiegan a dus scorul la 3-0, în minutul 53. Fostul internațional al României, Dorin Goga, și-a desăvârșit evoluția de la Dej printr-un hattrick, realizat în minutul 72, atunci când a înscris ultimul gol pentru ”U”, în confruntarea de la Dej.

Universitatea Cluj are 4 puncte după primele două meciuri și se situaează pe locul 4 al clasamentului, în urma grupului de formații care au acumulat maximum de puncte (6), după primele meciuri, Industria Galda de Jos, Comuna Recea și Metalurgistul Cugir.

Distribuie:

Postaţi un comentariu