Victorie cu repetiție. ”U” Cluj s-a impus la Constanța în fața tomitanilor

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de rugby a CS Universitatea Cluj a obținut, sâmbătă, primul succes din actuala ediție a Super-Ligii Naționale, scor 34-24, în meciul disputat pe stadionul „Mihai Naca” din Constanța. Cele două echipe s-au întâlnit și în faza play-out a sezonului precedent, iar universitarii s-au impus atunci și mai categoric, cu scorul de 40-22.

Ardelenii au dominat prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj, scor 22-10. Repriza a doua a fost mult mai echilibrată, gazdele încercând să întoarcă rezultatul. Constănțenii și-au adjudecat actul secund (14-12), dar a fost prea puțin pentru a putea spera la un rezultat pozitiv. Trupa antrenată de Horia Hîmpea și Cristian Săuan obține astfel prima victorie în actualul campionat.

Cristian Murgoci a fost omul meciului, jucătorul Universității reușind să înscrie nu mai puțin de 4 eseuri. Au mai punctat Harasim (un eseu), Melniciuc (două transformari și o lovitură de pedeapsă) și Ionuț Mazăre (o transfomare).

Etapa viitoare alb-negrii vor evolua în fața propriilor suporteri, sâmbătă, 14 septembrie, în compania celor de la Dinamo București. Cele două formații s-au întâlnit în ultimul meci al sezonului trecut, iar victoria a revenit roș-albilor, scor 30-29.

Distribuie:

Postaţi un comentariu