Victorie, acasă, după aproape două luni. ”U” – Concordia 2-1 (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut primul succes, acasă, după 53 de zile, timp în care au disputat cinci partide (în campionat și Cupa României). Alb-negrii s-au impus în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1, cu două goluri marcate în finalul unui joc care, cel puțin în prima repriză, nu s-a ridicat la nivelul eșalonului secund.

George Florescu (min. 88) și proscrisul Kay (90+2), au înscris golurile celei de a cincea victorii din actualul campionat. Oaspeții au punctat prin Albu (min. 41) care a transformat un penalti doar de arbitrul Rareș Vidican. Reluările TV nu au putut ilustra presupusul contact dintre Takacs și Bari, ultimul căzând în careul după ce s-a călcat singur pe picioare.

Greșeala centralului nu acoperă însă jocul execrabil pe care universitarii l-au prestat în primele 45 de minute. Primele 10 minute din repriza a doua s-au scurs greu, în aceeași notă, fără vreo ocazie cu adevărat importantă pentru trupa lui Adi Falub. Doar Pârvulescu și Goga au lăsat impresia că pot să se bată de la egal la egal cu defensiva ilfovenilor, dar cel mare a restabilit egalitatea a fost George Florescu, cu o execuție elegantă la colțul lung.

Clujenii au continuat să pună presiune pe ilfoveni, dar ocaziile nu au apărut și părea că meciul se va termina la egalitate. În minutul 90+2 Inacio a centrat pe bara a doua unde a apărut Kay și execuția acestuia l-a învins pentru a doua oară pe Costache. ”U” Cluj a obținut doar a treia victorie stagională, pe teren propriu, și a urcat pe locul 10 al clasamentului, cu 21 de puncte.

„Eu, sincer, am crezut până în ultimul minut. Am obținut azi o victorie meritată, pentru că am dominat repriza a doua și am avut ocazii foarte clare de a marca. Am făcut o primă repriză execrabilă, dar am sperat și știam că o să vină răsplata. Sunt trei puncte foarte importante”, a spus Adrian Falub, la finalul partidei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu