Victoria de la Mediaș și egalul cu Steaua, garanții pentru play-off

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a câștigat cu scorul de 2-1 meciul disputat la Mediaș în compania revelației primei părți a campionatului, Gaz Metan. Vișiniii leagă astfel, două rezultate pozitive în acest an, egalul cu Steaua și victoria de la Mediaș și urmează, cel mai probabil, al doilea succes la rând. Etapa viitoare CFR-ul va primi vizita celor de la ASA Târgu Mureș, o echipă care mai face față competiției cu ultimele resurse, doar pentru a nu fi depunctată din nou, pentru sezonul viitor, în cazul retragerii.

La Mediaș gazdele au început bine și au avut câteva apariții periculoase în careul lui Mincă, dar, fie imprecizia, fie poziționarea foarte bună a portarului clujean, au făcut ca scorul să rămână neschimbat după primele 45 de minute de joc. Nici în repriza a doua fotbaliștii celor două echipe nu și-au reglat tirul. Omrani a deschis scorul, în minutul 63, după o fază norocoasă, în care a vrut să recentreze în fața porții, dar a lovit greșit mingea și această a intrat în poarta lui Pleșca. Profesorul Cristian Pustai a schimbat imediat, căutând să echilibreze situația. Dar, în loc să se facă 1-1, a fost 2-0 pentru CFR.

Păun a marcat și el primul gol al său în actualul campionat și a dublat avantajul oaspeților. În minutul 84 Sikorski a reușit să reducă din diferență, dar avea să fie prea târziu. În minutele adiționale, la o fază de atac a gazdelor, mingea îl lovește în mână pe unul dintre apărătorii CFR-ului, în suprafața de pedeapsă, dar Kovacs Istvan nu acordă nimic și fluieră finalul jocului. CFR urcă pe locul 5 după acest succes și este favorită în disputa cu Dinamo, respectiv Astra Giurgiu, la accederea în faza play-off a Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu