”U”pic mai greu cu Ardealul

Dorin Goga (foto, în alb și negru) a dat un gol și o pasă de gol în victoria Universității, scor 2-0, cu Ardealul Cluj / Foto: Dan Bodea

Universitatea a trecut și de Ardealul Cluj, scor 2-0 și se menține în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, cu 22 de puncte. Victoria în fața Ardealului, a șaptea din actualul campionat, s-a conturat extrem de greu. Entuziasmul alb-negrilor, din primele etape, s-a mai estompat și nici adversarii nu mai sunt atât de ușor de impresionat. Vizitatorii de pe Cluj Arena au reușit o primă repriză surprinzător de bună, cu marcaj în zonă, cu presing agasant, practic cei de la Ardealul aproape că i-au sufocat pe fotbaliștii Universității.

A fost nevoie de sclipirea lui Goga, călcâi către Giurgiu, pentru ca mijlocașul Universității să ajungă în situație de finalizare, unu la unu cu portarul Ardealului. Prima repriză s-a încheiat în avantajul minim al ”studenților”. Ca să lămurească în cel mai scurt timp problema învingătoarei, Dorin Goga a mai ieșit odată la rampă, în chiar debutul reprizei a doua, cu o deviere de efect care s-a oprit în poarta lui Chindriș.

La 2-0 oaspeții au fost obligați să iasă mai mult la joc, dar cu precauția necesară pentru a nu le mai da șanse alb-negrilor să înscrie. Fără să mai forțeze, Universitatea a reușit să termine învingătoare duelul cu Ardealul și mai face un pas către eșalonul terț al fotbalului românesc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu