Universitatea Cluj termină neînvinsă turneul „Memorial Tiberiu Rusu”

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a câștigat ediția 2018 a turneului „Memorial Tiberiu Rusu”. Clujencele au terminat competiția fără eșec (două victorii și un reultat de egalitate) și a mai avut două jucătoare care au cucerit remii individuale: Mihaela Ani Senocico – golghetera turneului, respectiv Alexandra Prodan – cel mai bun portar al turneului.

După 30-25 cu Minaur Baia Mare, în primul joc al turneului disputat tocmai pe 13 decembrie, Universitatea a terminat la egalitate, scor 29-29 cu HC Zalău și s-au impus cu 33-32 în fața Gloriei Bistrița, în ultimul meci al competiției. Pe locul al doilea s-a situat HC Zalău, cu același număr de puncte ca și Universitatea Cluj, cele două echipe fiind despărțite de golaveraj, iar pe treapta a treia a podiumului au terminat fetele d ela Gloria Bistrița.

Turneul „Memorial Tiberiu Rusu” a fost ultima competiție din 2018 în care Universitatea Cluj a fost angrenată. Liga Națională se va relua în 9 ianuarie, iar trupa lui Alin Bondar va evolua, pe 10 ianuarie, în deplasare, la liderul campionatului HCM Râmnicu Vâlcea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu