Universitatea Cluj şi Untold au devenit oficial parteneri

Compania care deţine drepturile asupra festivalului muzical Untold şi clubul de fotbal Universitatea Cluj au semnat un angajament prin care Untold devine sponsor al grupării studenţeşti.

“FC Universitatea Cluj anunţă cu mândrie că, începând din sezonul fotbalistic 2018-2019, festivalul Untold devine sponsor oficial al clubului. Untold este mai mult decât un festival de muzică, este şi un model de bune practici, aşa că organizatorii festivalului îşi doresc să se implice cât mai mult în comunitatea unde s-a născut unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Stadionul Cluj Arena, casa festivalului Untold va avea începând din acest an o dublă semnificaţie pentru fanii festivalului dar şi pentru suporterii echipei FC Universitatea Cluj. Unul dintre motivele care a stat la baza acestui parteneriat este acela că atât Untold cât şi echipa de fotbal FC Universitatea Cluj sunt două branduri născute în oraşul de pe malul Someşului şi care au reuşit de-a lungul anilor să aducă renume naţional şi internaţional Clujului.

FC Universitatea Cluj este unul dintre cele mai importante branduri sportive din România, cu suporteri în toata lumea. Echipa are o istorie de peste 99 de ani şi este una dintre cele mai frumoase poveşti din fotbal. FC Universitatea Cluj a adoptat un model organizaţional modern, inspirat din succesul cluburilor europene de tradiţie, deschizând porţile tuturor celor care doresc să facă parte din fenomenul <<U>>. Echipa de fotbal, FC Universitatea Cluj a adoptat o strategie care îmbină valorile izvorâte din istoria de aproape 100 de ani cu aspiraţiile tinerilor, pentru a creşte noi generaţii de suporteri care să ducă mai departe tradiţia <<Şepcilor roşii>>. Echipa se află în faţa unui sezon la finalul căruia poate reveni în elita fotbalului românesc”, a anunţat clubul Universitatea pe site-ul oficial.

Echipa antrenată de Adrian Falub debutează la sfârşitul săptămânii viitoare în noua ediţie de campionat a Ligii a doua. Alb-negri vor evolua la Târgu Mureş în compania formaţiei Metaloglobus Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu