Universitatea a pierdut ”derby-ul orgoliilor”

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a pierdut, scor 22-25, partida cu HC Zalău, din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale. Considerat ”derby-ul orgoliilor”, meciul dintre ”U” și HC Zalău a fost în mare măsură la discreția oaspetelor care par să traverseze o formă excelentă. Sălăjencele au început meciul foarte bine și aveau deja 7-2 după 11 minute de joc. Conduse de pe margine de Carmen Amariei, clujencele nu au cedat și au păstrat suspansul până spre finalul jocului.

Cristina Laslo a ieşit la rampă imediat şi a demonstrat că este liderul din teren de care ”U” are nevoie. Până la pauză zălăuancele au reușit să mențină un avans de şase goluri (10-16). Tot sălăjencele au controlat și prima parte a reprizei a doua, dar din minutul 40 clujencele au reușit să se adune și să pună presiune pe echipa lui Gheorghe Tadici.

HC Zalău nu a reușit să marcheze vreme de 10 minute decât un gol, astfel că diferența s-a redus la un singur gol, scor 20 – 21. Fetele lui Tadici s-au trezit exact la momentul oportun și s-a impus în cele din urmă, nu fără emoții totuși. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Ana Maria Drăguţ (HC Zalău) cu 10 goluri, în vreme ce de la ”U”, Cristina Laslo a reușit să puncteze de șase ori.

Distribuie:

Postaţi un comentariu