Uniți pentru calificare

Foto: Dan Bodea

Cel mai bine clasat jucător român din circuitul mondial profesionist de tenis, Marius Copil și vicecampionii olimpici Horia Tecău și Florin Mergea pregătesc în aceste zile, la Cluj-Napoca, înfruntarea din Cupa Davis contra Poloniei. Meciurile vor avea loc la finalul acestei săptămâni în Sala Polivalentă. O victorie ar asigura României revenirea în Grupa I.

”Antrenamentele decurg din ce în ce mai bine. Suprafața e bună, băieții se simt din ce în ce mai bine. Sperăm să ne acomodăm și să avem șansa să accedem spre tabloul principal al Cupei Davis, să jucăm cu cele mai bune echipe din lume. Polonia e o echipă destul de bună. Au doi jucători în primii 150, echipa de dublu este foarte bună, va fi o întâlnire foarte dură. Cu Tecău și Mergea am discutat o tactică de joc și sperăm să trecem de acest baraj”, a spus în cadrul unei conferințe de presă căpitanul nejucător al României, Gabriel Trifu.

Meciurile întâlnirii de Cupa Davis vor fi găzduite de la Sala Polivalentă, sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13:00, și duminică, 16 septembrie, de la ora 12:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu