Ultima victorie pentru Gray și Kariniauskas la U-BT

Foto: Dan Bodea

Campionii României la baschet masculin, U-BT Cluj, nu au avut niciun fel de emoții în disputa cu BC Timba Timișoara, ultima din acest an. Clujenii au dominat meciul de la un capăt la celălalt și s-au impus cu scorul de 97-80. Victoria îi duce pe alb-negri la 3 puncte în fața principalelor urmăritoare, BC SCM Timișoara, respectiv CSU Sibiu. ”Era evidentă diferența de valoare, însă întotdeauna e dificil să joci asemenea meciuri, totuși, natura umană nu ne lasă să fim roboți.

Mă bucur, însă, că am reușit să le dau mai multe minute jucătorilor tineri, că am făcut puțin spectacol pe final de meci și, până la urmă, victoria e victorie. Suntem la finalul turului, acesta a fost primul meci din retur, suntem în obiectiv, respectiv pe primul loc în campionat, așteptăm Final Eight-ul Cupei României și ne dorim să ne calificăm mai departe în FIBA Europe Cup, deci nu avem de ce să fim supărați”, a declarat Mihai Silvășan.

La finalul partidei antrenorul campionilor a anunțat că Justin Gray și Vaidas Kariniauskas au evoluat pentru ultima oară în maioul lui U-BT. ”Lui Justin Gray i s-a terminat contractul, el avea până în 3 decembrie, îi mulțumim din suflet că a fost alături de noi, este un băiat extraordinar, un caracter foarte bun și un jucător care înțelege baschetul. În cel mai scurt timp ne vom despărți și de Vaidas Kariniauskas, pe el îl vom înlocui.

Nu e plăcut să facem asta, însă trebuie să luăm deciziile pe care credem că trebuie să le luăm pentru viitorul echipei. Îi mulțumesc și lui pentru efortul depus la această echipă, el a făcut parte din echipa campioană și ne-a ajutat să ne îndeplinim obiectivele anul trecut, îi urez și lui multă baftă și succes pe mai departe! Vom aduce un înlocuitor, încă nu îi știm numele, avem ceva variante și vom anunța în scurt timp”, a explicat Silvășan. U-BT va disputa următorul meci în 4 ianuarie, în deplasare cu SCM Pitești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu