Ultima aruncare pentru victorie

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au terminat cu victorie, scor 64-62, meciurile primelor două faze ale întrecerii interne în Liga Națională de Baschet Feminin. Universitarele s-au impus greu, dar frumos în fața formației CSM Satu Mare, cu două puncte aduse de Anda Mandache la ultima aruncare a meciului.

În ultima partidă a fazei Top 6, antrenorul Dragan Petricevic și-a permis luxul de a trimite în teren mai multe jucătoare care au evoluat mai puțin în acest sezon, dat fiind că echipa clujeană avea asigurată poziția a doua a clasamentului, încă de săptămâna trecută. Doar în primul sfert echipa oaspete a reușit să controleze meciul, după primele 10 minute de joc tabela indicând 14-21.

Petricevic a știut să gestioneze momentul de cădere al echipei lui și a schimbat minut după minut soarta înfruntării. A fost 18-15, 16-12 și 16-14 în celelalte parțiale de joc, suficient pentru a aduce Universității al 20-lea succes stagional. Faza play-off a campionatului începe la sfârșitul acestei săptămâni, Universitatea Cluj urmând să-și afle adversarul, miercuri, după confruntarea dintre ICIM Arad și CSBT Alexandria.

Distribuie:

Postaţi un comentariu