”U” / Tinerii ”furioși” ai Universității au mai făcut o victimă

Cătălin Tarcea (foto, în săritură) a marcat golul celei de a cincea victorii consecutive a Universităţii Cluj în Liga 2 / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obţinut a cincea victorie consecutivă în liga a doua, 2-1 cu Chindia Târgovişte, şi traversează cea mai bună perioadă de la începutul acestui an, de când a fost părăsită de fostul finanţator Florian Walter. Elevii lui Mihai Teja au evoluat entuziasmant, cu mult curaj şi acest lucru putea să-i coste. În minutul 23 oaspeţii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după ce Crişan la faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Voinea. Anton a şutat puternic, dar Niczuly a avut un reflex excepţional şi a respins mingea.

Octavian Ursu a deschis scorul în minutul 31 după ce a driblat doi jucători în careul advers şi a şutat elegant la colţul lung. În minutul 35 Cherchez egalează cu un şut pe jos de la 14 metri, după o degajare greşită a lui portarului Roland Niczuly. Cel mai important moment al meciului s-a petrecut în minutul 52 când Chindia a avut o triplă ocazie dar Niczuly a fost de neînvins respingând pe rând şuturile lui Anton și Neniţa, după care Crișan e oprit pe linia porții șutul lui Stoica.

Golul victoriei a fost reuşit în minutul 72 când Ursu a centrat perfect în careu pentru Cătălin Tarcea, care a reluat elegant cu capul la colţul lung. ”E victoria lor, e munca lor, au înţeles că pot mai mult, au înţeles că au calităţi, şi mă bucur că tot ce fac, că toată munca lor se încununează cu victorii e cel mai frumos moment când câştigi, dar încă nu am realizat nimic”, a declarat imedit după meci antrenorul Mihai Teja. Jocul tot mai consistent al elevilor săi îl face pe tehnicianul lui ”U” să creadă în în foarte scurt timp multi dintre tinerii jucători ai Universităţii vor fi ofertaţi de echipe importante din Liga 1.

”Eu cred că pot să ajungă la echipe mari din ţară şi chiar din străinătate, dar trebuie să muncească mult mai mult. E abia început de drum şi sper ca mulţi dintre ei să ajungă mult mai sus. Deocamdată nu vreau să mă gândesc încă nici la play-off nici la promovare, mă gândesc la fiecare joc mă bucur pentru fiecare victorie și pentru evoluţia lor”, a încheiat Teja.

Distribuie:

Postaţi un comentariu