”U” și PAOK au bătut cinciul amical. Abrudan și Giurgiu au îmbrăcat pentru ultima oară tricoul Universității (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

„Șepcilor roșii” nu le priesc amicalurile de gală disputate pe Cluj Arena. După 0-4 cu Kuban Krasnodar la inaugurarea stadionului, ”U” a încasat o mână de goluri în amicalul aniversar disputat în compania campioanei Greciei, PAOK Salonic. Diferența de valoare a fost evidentă și PAOK a deschis scorul încă din minutul 5, prin Limnios și a ratat o ocazie uriașă prin Pelkas. Decarul oaspeților și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 27.

Fotbaliștii lui Cristi Dulca au tratat meciul exact așa cum a fost gândit de organizatori, amical. Goga a încercată să-l surprindă pe portarul grec cu un șut de la distanță, iar Douglas a stabilit scorul pauzei, 0-3.

La pauză luminile s-au stins. A urmat un spectacol de lumini care a trecut în revistă istoria clubului universitar, iar fanii au gustat din plin momentul oferit de organizatori. Repriza a doua a reprezentat ultima din carieră pentru Octavian Abrudan și Gabriel Giurgiu. Veteranii „Șepcilor roșii” și-au încheiat astfel activitatea sportivă. Primului i s-a propus o funcție în conducerea clubului, Giurgiu va fi antrenori de copii.

Takacs a încercat și el să-și treacă numele pe lista marcatorilor, dar a ratat ținta și El Kaddouri a înscris pentru 4-0. Gaitanidis a punctat pentru 5-0 în fața unor tribune pe jumătate părăsite de fanii „Șepcilor roșii”. La începutul săptămânii viitoare Universitatea Cluj va pleca în Slovenia pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu