”U” / Se rupe vestiarul

Cornel Coc şi Răzvan Dulap se vor pregăti o vreme separat de restul echipei, după ce l-au agresat pe coechipierul lor, Florin Cordoş / Foto: Dan Bodea

Problemele cu care se confruntă clubul de fotbal Universitatea Cluj încep să se răsfrângă și asupra jucătorilor. Conform unui site al suporterilor, mai mulți jucători au fost implicați într-un scandal care s-a lăsat cu bătaie. Fundașul central al universitarilor, Florin Cordoș a ieșit cel mai șifonat, și cu nasul spart, după ce Cornel Coc i-ar fi aplicat colegului său o lovitură cu piciorul.

Evenimentul nu s-a petrecut in timpul unui meci, sau la antrenament, și nici nu a fost unul accidental. Frustrat pentru că nu prinde echipa, Coc ar fi avut o altercație verbală cu Corcoș, titular de drept în defensiva lui ”U”. În disputa dintre cei doi a intervenit și Răzvan Dulap, iar Cordoș a fost cel agresat. Imediat ce incidentul a fost făcut public, antrenorul Marius Popescu a recunoscut că în urma bătăii dintre cei trei, Cornel Coc și Răzvan Dulap au fost excluși temporar din lot și că tensiunile dintre jucători au fost aplanate.

”Suntem o echipă și trebuie să trecem peste astfel de momente. Coc și Dulap se vor pregăti o vreme alături de juniori ca să înțeleagă că eu nu tolerez așa ceva. Nu e un secret că avem probleme, iar ultimele rezultate au contribuit și ele la această stare de tensiune. Când te lupți meci de meci și totuși pierzi, îți mai pierzi și capul”, a declarat Marius Popescu. ”U” Cluj va disputa următorul meci în Liga a II-a, sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la CS Mioveni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu