”U” / Rezultat modest în ultimul amical

Viveiros a evoluat bine în prima repriză a amicalului dintre Universitatea şi Olimpia Satu Mare, scor 0-0, ultimul test înaintea reluării campionatului / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a terminat, vineri, la egalitate scor 0-0 meciul test disputat în compania divizionarei secunde Olimpia Satu Mare. Acesta a fost ultimul amical al „studenţilor” înainte de startul oficial al părţii a doua a sezonului. George Ogăraru a început partida cu Panagoupoulos în poartă, Ciupe, Skvorc, Gravenberch și Bambara în linia defensivă, Costin, Viveiros, van Den Broek, la mijlocul terenului, în atac evoluând Ceppelini, Kovacs și căpitanul Vali Lemnaru.

În primul act Gravenberch a greșit în câteva rânduri însă, atacanții Olimpiei nu au știut să profite de oportunitățile ivite. Trebuie spus că Gravenberch a evoluat pentru prima oară de când a venit la Universitatea pe poziția de fundaș central, în prima parte a campionatului olandezul fiind folosit cu preponderență în atac. Și fotbaliștii lui Ogăraru ar fi putut deschide scorul în 3 rânduri însă, Viveiros și Lemnaru (de două ori) s-au pripit în fața porții adverse.

Introdus în partea a doua a meciului Sergio Zijler și-a etalat calitățile de extremă și a reușit câteva incursiuni în viteză în banda dreaptă. De altfel olandezul a fost și singurul remarcat din echipa universității în repriza secundă. Pe final Calcan, intrat și el în actul secudn, a solicitat penalty. Arbitrul nu a considerat fault la intervenția apărătorilor sătmăreni și scorul a rămas nemodificat până la final.

În prima etapă a returului Ligii I, ”U” Cluj va evolua, duminica viitoare, de la ora 18.00 pe teren propriu, în comăania revelații primei părți a campionatului ASA Târgu Mureș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu