”U” rămâne în coada clasamentului

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal feminin a programat duelul dintre CSM Bistrița și Universitatea Cluj. Cu un nou antrenor pe bancă, Alin Bondar, după demiterea lui Adrian Popovici, handbalistele de la ”U” au suferit al patrulea eșec stagional, scor 23-29. Meciul a fost mai degrabă unul slab decât alert, cu echipa gazdă intrând greu în meci, cu universitarele Clujului incapabile să preia controlul, dar și cu foarte multe durități.

Și totuși Universitatea a reușit în primele 10 minute să meargă cap la cap cu partenera de întrecere. Gazdele auegalat în minutul 10, moment în care clujencele au pierdut ritmul. La pauză a fost 15-14. În partea lui secundă, meciul a fost dominat de echipa antrenată de fostul tehnician al Universității, Horațiu Pașca. Cu Nicoleta Dincă și Magda Paraschiv (foste jucătoare la ”U”), foarte bune pe extreme, dar și cu Țegean greu de bătut între buturi, formația bistrițeană s-a desprins fără probleme în câștigătoare.

S-a distanțat la 6 goluri din minutul 40 și a păstrat ecartul până la final. În clasamentul Ligii Naționale Universitatea Cluj ocupă locul 12 (din 14 echipe participante), cu 3 puncte acumulate după cinci jocuri. Etapa viitoare clujencele primesc vizita formației HCM Râmnicu Vâlcea. Meciul este programat, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu