“U” / N-au rămas singuri pe lume

Soarta i-a lovit în plin, dar juniorii Universităţii Cluuj, fiii victimelor accidentului aviatic de anul trecut de lângă Sibiu, nu au rămas ai nimănui / Foto: Dan Bodea

Soarta a lovit în plin familiile ofiţerilor Dorin Fodor si Gabriel Cornel Titiana, ai căror copii sunt legitimaţi la Universitatea Cluj însă, puştii n-au rămas singuri pe lume. Fodor și Titiana s-au stins din viață la data de 21 noiembrie anul trecut, în accidentul aviatic de lângă Sibiu.

Alături de ei şi de familiile lor este întreaga suflare a „Şepcilor roşii”, de la administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, până la juniorii Universităţii, colegi cu cei trei copii ai ofiţerilor Fodor şi Titiana. Săptămâna trecută micuţii fotbaşişti au efectuat un antrenament alături de idolii lor din trupa lui George Ogăraru, iar vineri vor participa la un meci eveniment, organizat de către Fundația Primăvara Clujeană, în strânsă colaborare cu suporterii Universității Cluj.

În cadrul evenimentului au fost invitați o serie de foşti jucători ai echipei „U” Cluj, printre care Marius Predatu, Alin Bănceu, sau Adi Falub. Împreună vor înfrunta echipa juniorilor de la ”U”, într-un eveniment cu scopuri caritabile, care va avea loc vineri de la ora 17.00, la Sala Polivalentă.

Intrarea la meci se va face în baza unui bilet în valoare de 5 lei, iar banii strânși vor fi donați familiilor victimelor accidentului aviatic în care cei doi ofițeri clujeni și-au pierdut viața. Suporterii Universității s-au mobilizat și au donat celor două familii peste 3.000 de lei, bani strânși la pauza meciului din sferturile Cupei României, cu Pandurii Târgu-Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu