BASCHET/ “U” Mobitelco întâlnește revelațiile sezonului trecut în presezon

Foto: Dan Bodea

Formația “U” Mobitelco va disputa în presezonul 2013 peste zece partide de verificare, printre care, la “Memorialul Elemer Tordai” de la Sibiu, va întâlni surprizele stagiunii trecute din Liga Națională, ocupantele locurilor doi și trei, BC Mureș, respectiv CSM Oradea.

Elevii pregătiți de Dorin Pintea se vor reuni la Cluj pe data de 1 august, unde se vor antrena până în 6 august, perioadă de acomodare pentru noile achiziții ale echipei. Din 7 august, timp de zece zile, baschetbaliștii clujeni vor fi în cantonament în Serbia. După acest stagiu de pregătire se vor întoarce la Cluj, unde vor pune la punct anumite aspecte fizice și tactice, înaintea primelor partide amicale pe care le vor juca la “Memorialul Elemer Tordai”, în perioada 28-30 august.

Baschetbaliștii de la Mobitelco vor disputa patru meciuri de pregătire în Serbia, în perioada 2-6 septembrie, cu Tamis Pancevo, Proleter Zrenjanin, KK Vrsac și încă o formație, al cărui nume nu este cunoscut încă.

La întoarcerea în țară, ardelenii se vor opri la Timișoara pentru un amical cu echipa locală, Timba. Înaintea debutului oficial al sezonului 2013-2014, la Cluj se va organiza un turneu internațional, din 12 până în 14 septembrie. Echipele invitate la turneul din Cluj nu au fost anunțate momentan.

Primul meci oficial al alb-negrilor va avea loc în 21 septembrie, în Cupa Romaniei, la Craiova cu SCM-ul din localitate. Returul va avea loc la Cluj, în 25 septembrie. Liga Națională de Baschet va debuta în 28 septembrie, atunci când “U” BT Mobitelco va întâlni la Cluj tot pe SCM Craiova.

Update 24.07

Formația BC Mureș nu va mai lua parte la “Memorialul Elemer Tordai” de la Sibiu, în locul lor urmând să evolueze cei de la BCMU Pitești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu