”U” Mobitelco a anulat ultimul amical

Baschetbaliștii de la Mobitelco s-au întors acasă după turneul din Serbia și pregătesc participarea la ”Cluj City Cup”/ FOTO Dan Bodea

Echipa masculină de baschet ”U” Mobitelco Cluj s-a întors din turneul pe care l-a efectuat în Serbia, dar nu s-a mai oprit la Timișoara pentru amicalul cu echipa locală Timba, din cauza numeroaselor probleme de efectiv cu care se confruntă antrenorul Dorin Pintea.

Urmează ”Cluj City Cup”
Două victorii și două înfrângeri este bilanțul pe care l-au înregistrat baschetbaliștii de la Mobitelco Cluj în meciurile din cadrul turneului desfășurat săptămâna trecută în Serbia. Daca primele două partide au însemnat tot atâtea victorii pentru clujeni, ultimele două confruntări i-au adus cu picioarele pe pământ la universitari. De altfel, antrenorul alb-negrilor, Dorin Pintea recunoștea faptul că primele adversare au fost mai puțin bine cotate și că în primele două amicale a urmărit să sudeze realțiile dintre jucători, meciurile test cu Mega Vizura, locul trei în ultima ediție a SuperLigii din Serbia și cu Vrsac urmând să fie adevăratele provocări din cadrul turneului.

”Meciurile au fost gândite în așa fel încât la finalul turneului să putem trage linie și să facem o analiză concretă a situației în care ne aflăm. Nu am fost întotdeauna mulțumit de cum a evoluat echipa, dar încă mai avem timp să schimbăm ceea ce e de schimbat, în așa fel încât, la începutul sezonului intern să ne aliniem într-o formulă cât mai apropiată de cea ideală”, a spus Dorin Pintea.

Tehnicianul echipei universitare a decis să anuleze amicalul cu Timba Timișoara, care ar fi trebuit să se dispute duminică, din cauza numeroaselor indisponibilități cu care se confruntă. Darius Hargove nici nu a făcut deplasarea cu echipa în Serbia, iar în meciurile disputate în cadrul turneului Branko Cuic s-a accidentat destul de serios și va urma o perioadă de recuperare. În plus Cătălin Baciu a absentat și el de la ultimele ședințe de pregătire, sportivul acuzând o stare febrilă accentuată. În perioada 12-14 septembrie, la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile din cadrul turneului ”Cluj City Cup”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu