”U” / Martins a semnat și a plecat în cantonament

Daniel Martins a semnat cu ”U” un contract valabil până la sfârșitul actualului campionat, cu opțiune de transfer definitiv pentru echipa lui George Ogăraru / Foto: Dan Bodea

Conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj a rezolvat transferul portughezului Daniel Martins, chiar înainte ca ”Șepcile roșii” să plece în cantonamentul din Turcia. Fotbalistul are 21 de ani, este legitimat la Belenenses Lisabona și va evolua sub formă de împrumuta la Universitatea până la sfârșitul acestui campionat, clujenii având și prima opțiune pentru un transfer definitiv, dacă staful tehnic va fi mulțumit de evoluțiile acestuia.

După despărțirea de Mușat și Bahia, ”U” rămăsese într-un singur fundaș dreapta de meserie, Narcisse Bambara însă, acesta din urmă a fost selecționat în reprezentativa statului Burkina Faso pentru Cupa Africii pe Națiuni și va pierde pregătirea de iarnă alături de coechipierii lui de la Universitatea.

Daniel Martins este fost internațional de junior al Portugaliei, iar în sezonul precedent a fost titular de drept în flancul drept al echipei Beira Mar, pentru care a bifat 36 de meciuri în toate competițiile din Portugalia. Fundașul este doar a doua achiziție a celor de la ”U”, după atacantul olandez Geoffrey Castillion.

Distribuie:

Postaţi un comentariu