“U” Jolidon / Tivadar nu mai e jucătoarea Clujului

Mihaela Tivadar (foto, în alb) şi-a reziliat contractul cu "U" Jolidon Cluj, chiar înaintea meciului cu HC Zalău / FOTO: Dan Bodea

Interul echipei “U” Jolidon Cluj, Mihaela Tivadar, a fost declarată liberă de contract, de către Federaţia Română de Hnadbal şi va semna, cel mai probabil cu Corona Braşov. Vestea pică cum nu se poate mai prost pentru gruparea clujeană care miercuri întâlneşte pe HC Zalău în Liga Naţională.

Sportiva acuză conducerea echipei universitare neplata mai multor salarii. Conducerea echipei “U” Jolidon a explicat că rezilierea contractului a fost făcută de comun acord între cele două părţi.

“Am convenit împreună cu jucătoarea Mihaela Tivadar terminarea contractului dintre jucătoare şi formaţia <U> Jolidon. Memoriul depus de jucătoare la FRH fiind o portiţă prin care aceasta se poate transfera, după încheierea turului de campionat”, a explicat directorul sportiv al grupării clujene, Cosmin Sălăjan.

În ultimele luni handbalista nu a mai jucat şi nu s-a pregătit constant alături de echipă invocând o accidentare în zona lombară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu